Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 september 2012

Het klimaat-Armageddon is bedrog

Laatst kreeg ik van een naïeveling de vraag of ik niet wilde meedoen met "Sing for the Climate" ?
Mochten er door mij nominaties kunnen uitgereikt worden voor de nog op te richten " Prijs voor de grootste domoren", dan had hij er een gekregen. Wie heeft dat initiatief bedacht en gesponsord? Waarschijnlijk wij de belastingbetalers weeral. ( Tip aan de minister van Begroting: hier is een besparing te realiseren die alleen oplichters pijn doet !)
De klimaatfraude waarmee men miljarden Euro's transfereert, CO2 uitstootrechten koopt en verkoopt, waarmee men onze producten en energie voortdurend duurder maakt, dat geld doet verschuiven naar landen met corrupte regimes, heel wat valse wetenschappers en Al Gore een riant inkopen bezorgt en gratis de wereld laat rondreizen...... Blijkt dat de domme burgers alleen maar te horen en te zien krijgen wat de verkondigers van het klimaat-Armageddon willen. Het klimaat verandert voortdurend, en het zal misschien ooit de menselijke soort uitroeien, maar niet alle leven. Zoals na de dinosaurussen die in een globaal veel warmer, tropisch klimaat leefden was hun einde niet het einde van het leven. Als de aarde opwarmt, goed voor Woestijngekko's en Oryxen, als ze afkoelt goed voor de pinguins en ijsberen. Evolueren , aanpassen of verdwijnen. Trouwens de energie en de stoffen waaruit de aarde bestaat neemt nooit toe of af. Eigenlijk een soort van behoud van massa en behoud van energie, en elk nadeel heeft voor iets of iemand een voordeel, en lek voordeel heeft voor iets of iemand een nadeel. Laten we ons vooral niet bedriegen door oplichters of naïevelingen.

'Zeg het niet verder... Het ijs op Antarctica neemt toe'


  • 20 sep 2012
Nooit eerder in de geschiedenis werd op de 256-ste kalenderdag (12 september) meer ijs geregistreerd op Antarctica dan dit jaar (grafiek onderaan). Zeg het niet tegen de traditionele media, want anders zouden ze een aantal van hun verhaaltjes moeten intrekken en toegeven dat ze wetenschappelijke data verkeerd weergeven, schrijft het zakenblad Forbes.
In augustus publiceerde de Amerikaanse openbare omroep NPR een artikel waarin wordt geclaimd dat het smelten van het ijs op Antarctica tien jaar geleden begon en dat zoveel ijs smolt dat het fenomeen ‘het uithangbord van de opwarming van de aarde ’ werd.
Nergens in het artikel wordt melding gemaakt van het feit dat het zee-ijs op Antarctica - sinds men 33 jaar geleden begon satellieten in te zetten om het ijs te meten - is toegenomen en dat de hoeveelheid zee-ijs er al het ganse jaar 2012 het 33-jarige gemiddelde overstijgt.
Geen van de mainstreammedia brengt het nieuws. Een ‘search’ op Google News levert niets op. Wel publiceerde het vakblad Nature een studie waaruit blijkt dat Antarctica 15.000 tot 12.000 jaar geleden een graad warmer was dan vandaag.
Het ijs op de Noordpool smelt dus, terwijl het ijs op Antarctica toeneemt.

Geen opmerkingen: