Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 september 2012

Het Mohammed filmpje
Naar het voorbeeld van Geert Wilders plaats ik hieronder ook het filmpje " Innocence of muslims - the Muhammad movie, want Moslims zijn helemaal niet onschuldig. We hadden het filmpje niet eens moeten zien, want dat wisten we al, en de reacties bewijzen eens te meer het gelijk van hen die voor de gevaarlijke islam waarschuwen.
Het mag dan wel een flutfilm zijn, de enige reactie die er vanuit de westerse vrije wereld moet volgen op al het geweld en de terreur van de moslim-haatbaarden is het filmpje zoveel mogelijk te downloaden, het op alle mogelijke videosites te uploaden, het zoveel mogelijk verspreiden via youtube enz.... en wanneer ze het er afhalen, het terug uploaden. Ik hoop dat de achterlijke haatbaarden dan ontploffen van woede, dat wij ons helemaal terugtrekken uit die achterlijke landen, en we alle oproerkraaiers hier enkele reis naar Mekka sturen zonder langs 'Start' te gaan. Ik heb het filmpje dus gedownload en opgeslagen, zodat het terug kan verspreid worden mocht het van Youtube worden gehaald.The end.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Griffon,
Ik heb zelfs de hele film opgeslagen.
Als je belangstelling hebt zet ik hem voor jou op dvd.

Ongelooflijk dat de islamitische massa zich "spontaan" over zulk cinematografisch misbaksel druk maakt.

Als Obama terug verkozen zou worden hebben we het einde van onze miserie nog niet gezien!

Lucky9

Fee zei

Nog Geen bezoek gehad van Youssef De Witte van de GEDAPO Antoine? Ze zijn zeker al op weg om u in de petoet te zwieren wegens AANZETTEN TOT HAAT en meer onzin die hun niet aanstaat.

Pas maar op, er zijn er al voor minder uit hun bedde gelicht!