Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 juli 2012

Een duur pak is niet genoeg om geloofwaardig te zijn.

Kijkt u naar de gezichten van de onverkozen presidenten Worden wij geleid door de intelligente elite? Bijlange niet. Het is niet omdat ze dure maatpakken dragen , rondrijden met chauffeur en handen mogen schudden op elk evenement dat ze capabel zijn. En wie betaalt altijd de rekening Eerst stijgen overal de balastingen, direct en indirect. Men blijft geld verkwisten in ontwikkelingswerk dat in het corrupte circuit belandt. De intrest op ons spaarboekje houdt men ver beneden de inflatie waardoor wij de waarde van het geld drastisch zien krimpen. En zij die haast geen of nooit belastingen betaalden, er op los fraudeerden worden nu beloond. Spanje, misschien bracht pas zijn algemene BTW-voet van 18% naar 21%, een belastingaanslag die wij al zeer lang betalen, en waarmee wij voor de hangmatten en wanbestuur in de BRIGS landen zorgden. Ik kan jullie verzekeren dat we aan het verarmen zijn. Voor sommigen is dat een open deur intrappen, anderen blijven de Scientology bobo's achterna lopen; misschien omdat ze zo verslaafd zijn aan subsidies, gratis geld en nep-banen.

 

De vergelijking met de Scientologykerk is goed gekozen. De EU-gebouwen worden bevolkt door een sekte.

Geen opmerkingen: