Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 juni 2010

Mijn grondwet geschonden, mijn mond gesnoerd.

Ik trachtte nog eens een commentaar te plaatsen op een artikel in de vandaag.be website, maar deze werd nu permanent geblokkeerd zo blijkt uit een automatische antwoord. Er wordt zelfs gedreigd met klachtneerlegging zo ik een account zou aanmaken onder een andere naam. Wat zou die klacht inhouden, wie zijn die bevoegde instanties? Het cgkr? Wat zouden de strafmaat of sancties kunnen zijn? Misschien kunnnen we toch gewoon doorgaan? Er is immers heel wat tuig die ongestraft zware feiten plegen, zelfs de grondwet aan hun laars lappen.


Graag advies?
"
Opgelet uw account werd geblokkeerd.Uw account op Vandaag.be werd permanent geblokkeerd omdat u meermaals een ongepaste reactie plaatste op onze website. Graag wijzen wij u ook op het feit dat het aanmaken van een nieuwe account om de blokkering te omzeilen gezien wordt als misbruik en wij overgaan tot het nemen van verdere maatregelen, waaronder klachtneerlegging bij de bevoegde instanties. "

Een bloemlezing van mijn laatste reacties in Vandaag.be
Vooral die op jongeman van brug geworpen blijken bij hun de stoppen hebben doen doorslaan. ( of was het de laatste ivm de Nationale Loterij?):

Nationale Loterij betaalt winaars drie keer uit

Dat doet de Lotto ook aan het het spionnencentrum van Youssouf De Witte en het CGKR, al jaren. Vandaar dat ze heel Vlaanderen de mond kunnen snoeren in opdracht van het regime. Na de verkiezingen 13/6 afschaffen. Nu daartoe al vragen/ eisen stellen aan de politici en partijen!!!
11 juni om 09:08


Bedrijven vinden ook in crisis geen geschikte mensen
Dus die immigranten die onze economie zouden komen redden zijn de verkeerde keuze? Allez kom nu, ze kennen de koran bijna of helemaal vanbuiten en ze spreken Arabisch, Farsi, Tjetjeens of een andere wereldtaal. Dan kennen ze toch genoeg. Zijn die bedrijven racisten?


Gelukkig is er Groen! Maingain, Onckelinckx en Miquet om andere en betere immigranten te regulariseren en welkom te heten. Uit Ethiopie, Somalië, Soedan, Nigeria, .... dat zijn blanco bladen, die hun kennis kan helemaal op maat van de bedrijven worden ingevuld want we moeten er velen eerst nog leren lezen. Binnen 20, 30 jaar....
10 juni om 15:32


Frankrijk ziet adoptie Wallonië best zitten
Ik gun iedereen zijn onafhankelijkheid. We ruilen Wallonië met Frankrijk tegen 'ver'Frans' Vlaanderen( tot aan Stapel( Etaples), Montreuil, Bethune en Rijsel, Waterloo, Komen, Edingen, St Remy Geest.


Dit zou een logische staatsindeling zijn. Daarna misschien een confederatie met Nederland. Al de gedwongen verfranste Vlamingen (Al weten ze het zelf niet meer) kunnen en mogen dan terug de taal van hun voorouders spreken en schrijven zonder straf of taboe. Of willen jullie de staatsgrenzen behouden zoals monarchen en hoge adel dit voor ons beslisten in hun eigenbelang, niet in het onze?
10 juni om 14:11

Jongeman van brug geworpen
Criminaliteit stijgt niet, oh nee. Het heeft ook niets met allochtonen en immigratie te maken, oh nee. Het gerecht is niet te laks en de politie te traag, oh nee.


De Clerck, Onckelinckx en Milquet zeggen dat het wellicht om inheemse Zweden gaat, die hun enkelband niet zullen ontlopen als ze ooit gepakt zullen worden. Tenminste...als er enkelbanden zijn toch.
10 juni om 11:38

Jongeren terroriseren treinbestuurder met deodorant
Yep, het waren jongeren. De politie zoekt nog steeds. De Clerck waarschuwt dat er geen cellen zijn, en Groen vindt dat zulk kattekwaad toch niet moet gestraft worden. De Rechte van de Mens en het CGKR hebben al om een onderzoek gevraagd, niet naar het gedrag van de jongeren, maar naar dat van de treinbestuurder.


De nmbs, die tsjoekte voort, tenminste als er niet gestaakt wordt en ze geen sexspelletjes aan 't spelen zijn in het seinhuis.
10 juni om 11:51

"In 2010 zullen er 20.000 asielzoekers geregulariseerd worden"
Après lui et avec lui le déluge. Na hem en met hem de zondvloed.


Laat ons nu de Ark Vlaanderen bouwen.


10 juni om 14:17

Verwijdering van illegalen met een vijfde gedaald in drie jaar
Het staat in de kranten, het is dus welzeker nog veel erger!

Wie zal de prijs daartvan betalen?


Hou je van je kinderen, van de verworven rechten, van het sociale vangnet, je pensioen, je werk, je cultuur, je centen, je recht, je veiligheid, dan moet je 13 juni voor het Vlaams Belang gaan stemmen!


ER IS GEEN ALTERNATIEF !
08 juni om 03:58

Vlaamse partijen akkoord met minister voor Dierenwelzijn
En Maurice Simoens, wat is het standpunt van de SPA over religieus ritueel slachten, de illegale slachtingen die overal, vooral rond feesten, plaatsvinden en oogluikend worden toegestaan? Er worden zelfs hand en spandiensten geleverd door de kameraden. Ik dacht dat godsdienst opium voor het volk was?
07 juni om 14:02

3 miljoen lesbo's en homo's op Gay Parade in Sao Paulo
Dat is daar een echte HIV- bom vol decadentie. Moet dat echt er zo bijlopen. Bah!


enz...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zijn en handelen fascistoïde lafaards en parasieten.

Lucky9 zei

Duidelijk de laatste reactie!
Het masker van het islamo-fascisme mag in geen enkel geval afgerukt worden. Hun mantelorgansaties worden de beschermd door de zogenaamde sécurité nationale. Of is het secutitate, ik weet het ook niet meer. Vandaag.be doet gewoon aan propaganda voor het regime, zowel is duidelijk. Spijtig dat het ook op uw kosten is!

Anoniem zei

Welkom bij de paria's die levenslang geband zijn door de poco-kranten.
(^_-)