Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 juni 2010

Waarom wilde hij niet stoppen in Borgerhout?

Pleger vluchtmisdrijf "wilde niet stoppen in Borgerhout"

staat er in de kranten
"
In Borgerhout heeft een automobilist vrijdagavond een jongetje van acht aangereden. De man pleegde nadien vluchtmisdrijf.
Volgens het parket van Antwerpen reed de man door omdat ie niet wilde stoppen in Borgerhout. Het incident deed zich voor aan het Groeningerplein.
De automobilist gaf zich nadien zelf aan bij de politie. Hij werd aangehouden. Zaterdag was ie weer op vrije voeten.
Het slachtoffertje verkeert niet in levensgevaar. "

Er staat in de kranten wel niet bij waarom die man niet in Borgerhout wou stoppen. Dat staat er niet in omdat de linkse poco's en het regime dat niet willen vermeld zien, en er door bvb de plattelandsmensen geen verbanden kan worden gelegd. Daardoor lijkt de automobilist in kwestie een laffe misdadiger.

Die man is ternauwernood ontsnapt aan een heuse lynchpartij door allochtonen. Als de politie dan had tussengekomen (als ze hadden gedurfd, gemogen, of op tijd gekomen) hadden er op de koop toe relletjes ontstaan en hadden zoals regelmatig gebeurd auto's in brand gestoken en ruiten ingegooid geweest. De man heeft dus zichzelf en de maatschappij een dienst bewezen door niet te stoppen. Als de allochtonen zich ooit hadden aangepast had die man geen 'vluchtmisdrijf', eigenlijk een vlucht uit zelfbehoud, hoeven te plegen.
 
Eigenlik verbaast het me een beetje dat de volledige naam en adres van de chauffeur niet staan vermeld in het krantenartikel. Dat zou makkelijker zijn geweest voor de familie en vrienden van het jongetje om een rekening te gaan vereffenen. Zo gaat dat namelijk in die andere 'cultuur' en bij aanhangers van de godsdienst van de vrede.
 
Mensen die commentaar leveren op de automobilist rijden nooit (laat staan wandelen) door gemeenten als Borgerocco, tenzij ze herkend worden als theeslurpende dhimmies en bijna geïslamiseerd zijn.
Ook dan nog worden ze vaak gesteamd.
Stel je voor dat je daar als blond meisje, alleen, gekleed in minirokje door moet wandelen. Gefilmd met verborgen camera zou dat een mooie reportage opleveren. Alleen de poco VRT maakt zulke reportages niet, en Jambers vindt geen blond meisje met minirok die durft.
Bovendien vindt de linkse pocowereld dat de privacy van boeven en boefjes moet beschermd worden en niet de maatschappij. Een schending van de privacy mag dan weer wel als het een Vlaams Belanger betreft of een kinderoppas met een foute foto aan de muur van haar living. Het kan en mag dan zelfs voor minder dan dat.
 
Proficiat en dank u aan Filip Dewinter, die alle dagen bedreigd wordt met de dood en zijn leven waagt, en die ons de informatie geeft waarop wij recht hebben.
Hij zit niet te dringen om het vetst betaalde postje in dit land als hij daarvoor alles moet opgeven wat hem lief is en waar hij voor staat. Hij heeft zich nooit laten kopen voor dertig zilverlingen, en of je het nu helemaal met hem eens bent of niet, het is een integere mens met een rechte rug. Zo zijn er in dit land veel te weinig, en daarvoor verdient hij ons respect. Mijn respect heeft hij alleszins!

Een bloemlezing van de reacties van lezers onder het betreffende artikel http://www.vandaag.be/binnenland/37604_pleger-vluchtmisdrijf-wilde-niet-stoppen-in-borgerhout.html

cools urbain
Ik heb het deze week meegemaakt in borgerhout, kon nog net stoppen voor jongeren +/- 17 jaar,bij het uitstappen eerst bespuwt dan bewusteloos geslagen.Dat gebeurt er als je daar stopt.Eerlijksheve,oudere autochtonen hebben mij opgevange,met een tasje thee om mij helpen te bekomen.linker kant gezicht blauw nu.


Grey
tja, logisch, dat is te begrijpen, ze springen daar zo ook al voor je wagen in Borgerocco, gewoon om een ongeluk uit te lokken. Als je dan stopt en uitstapt zijn ze plots met 10 daar om je ineen te slaan en te bestelen. Veel te weinig blauw in die getto's.
 
Gie Couwenbergh
@ Thierry - Zelfs gewapende politiepatrouilles durven met moeite uit hun auto komen in deze bezette gebieden. De bewoners daar nemen zowel recht als onrecht in eigen handen.

@ Grey - Beter geen herkenbare (blauwe) politie in die zones maar geheime politie. Anders wordt het kat en muis en verplaatst het gespuis zich continu.

Patrick door Patrick Vrij Van Cynisme ;
eerder deze week wandelde ik naar mijn schoenmaker op de Turnhoutsebaan, samen met mijn hond. Twee keer werd ik aangesproken door groepjes volwassen personen met een migranten-achtergrond (die niet aan het werk waren op een doordeweekse werkdag), en werd ik twee keer daarvan gesommeerd met mijn hond op de rijweg te lopen zodat de moslim "gelovigen" niet verontreinigd zouden worden door mijn hond. Verder dan een grote mond durfde niemand te gaan, enkel omdat mijn hond een 55Kg. zware, perfect afgerichte, vechthond is. EN DAT IS DAAR NODIG TEGENWOORDIG.

Geen opmerkingen: