Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

12 september 2008

Oproerpolitie stond op verkeerde plaats

11/9/2008 Het Belang van Limburg http://www.hbvl.be/nieuws/binnenland/default.asp?art={C11B23B2-CEBC-475A-BB1A-795A0151AC53}
Jongeren bekogelen drie lijnbussen in Anderlechtse wijk
Enkele jongeren hebben gisterenavond drie bussen in Kuregem (Anderlecht) bekogeld met stenen. Niemand raakte gewond, maar de bus liep flinke blikschade op.

Een manifestatie van het Vlaams Belang eerder die dag zou aan de oorsprong gelegen hebben van de plotselinge agressie. De groep jongeren uitte hun opgekropte woede op drie verschillende lijnbussen. De bussen kwamen flink gehavend uit het incident, maar niemand van de passagiers of bestuurders raakte gewond. De incidenten hadden plaats tussen 19.30 en 20 uur in het hartje van Kuregem.


De jongeren (ha ha ha, islam terroristen ja) die zijn ongrijpbaar in hun no-go-zone. Zou het niet de jongeren (ha, ha, ha) hun manier zijn om 9/11 te herdenken? Geef ze morgen handgranaten en er worden geen stenen meer gebruikt.

De oproerpolitie stond dus op de verkeerde plaats, was massaal aanwezig bij een herdenking van 9/11, en het stil protest tegen de islamisering, gehouden door een veertigtal belasting betalende burgers, en pakte drie mensen van het Vlaams Belang op omdat ze bloemen neerlegden aan het World Trade Center in Brussel. De geplande betoging werd door grootmoefti Thielemans verboden, maar het stenengooien naar bussen mocht bij herhaling wel doorgaan, dat hoort immers tot de moslimcultuur wordt er gezegd.

Hebben ze even veel lef om de wijk Kuregem binnen te trekken?? Wellicht zouden de echte politieagenten wel willen. Ik daag ze uit!

( ps en ook in Houthalen Helchteren werd een bus bekogeld, en daar was geen Vlaams Belanger in de buurt, en natuurlijk ook geen oproerpolitie)
En wie betaalt hier weer de rekening?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeft U al het artikel van Paul Belien gelezen in Brussels Journal? Het is een turf in het ENGELS om de VLAAMSE zaak te verdedigen.
Vooral de commentaren (aanvallen/verdediging) zijn heel belangwekkend; hopelijk bent u het Engels goed machtig èn hebt U de tijd om héél die boel te lezen.

A. Griffon zei

Dank voor de tip. De laatste tijd jammer genoeg weinig tijd gehad om alles te lezen.
Nee hoor, geen probleem met meerdere andere talen dan het Vlaams. Goed dat Vlamingen eens hun talenkennis gebruiken om voor onze zaak te lobbyen. Laat ze dat maar eens nadoen bezuiden de taalgrens.