Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

21 februari 2007

Verbrande Russische miljardair Kerimov vliegt aan spotprijs met legerjet van air- Flahaut

Ik lees nu pas 20/2 in de Standaard dat minister Flahaut de miljardair Kerimov met zijn gevolg uit Monaco heeft overgevlogen met een legerjet met 11 personeelsleden en dat tegen een vriendenprijsje van ca 5500€ daar waar deze operatie minimaal ca11000€ kost.
Dit is een nieuwsbericht dat reeds op 30/1/2007 is verschenen op de internetblog van soswatch. http://soswatch.typepad.com/soswatch/2007/01/ps_kopstuk_flah.html.
Waarom loopt de “kwaliteitskrant” zo ver achter op een amateur nieuwsblog?
Waarom geniet die miljardair die elke jet kan kopen of laten vliegen van zoveel dienstbetoon, en dan nog tegen een prijsje?
Waarom werd die man in België opgevangen en verpleegd daar waar er elders ook brandwonden klinieken zijn in de wereld, en ook in Rusland, en zeker met zijn zweer geld.?
Dit soort service valt een autochtone sukkelaar niet te beurt. want ik herinner me nog de alarmkreten van patiënten van het brandwondencentrum een goed jaar geleden.
Wat met onze patiënten die misschien 10€ per uur netto verdienen en toch nog onder andere enorme doktersrekeningen en transportrekeningen moeten betalen.
Voor hen is er geen vriendenprijsje?
Kan een socialist/communist als Flahaut zich zoiets permitteren en verantwoorden tegenover de linkse achterban.?
Wordt er vanuit linkse kringen nu niet geroepen en getierd?
Of is er wat meer aan de hand? Een wederdienst misschien?
Bestaan er relaties tussen de Russische maffia en de PS maffia van Wallonië? Het zou me eigenlijk allemaal niet meer verbazen. Zoeken de onderzoeksjournalisten van de kwaliteitskranten en het parket dit nu eens niet uit en worden hierover geen vragen gesteld in het parlement?
Dit is ook smossen met belastinggeld, en daarvoor zou ik willen weigeren te betalen.
Schande, absolute schande!


Op mijn post op het Nieuwsbladforum ontving ik volgende reactie waarmee ik mijn artikel wil vervolledigen. Ik kan deze informatie, net zo min als andere controleren, maar we weten wel dat we in een surrealistisch land leven.
quote
Wàt je dan niet eens weet isdat onze goede Russische vriend, in het militair hospitaal meteen er voor tweedracht zorgde. Hij trakteerde een deel van het personeel op champagne & KAVIAAR voor minstens 500 Euro... de collega's waren ZO collegiaal om NIETS over te laten voor diegenen die toevallig niet op de dienst waren... Nadien schonk hij nog snel even 10 ROLEXEN ( minimumwaarde 3080 Euro/stuk) aan enkelen en aan de overigen niet.. Die gingen dàn klagen bij hun korpsoverste... & Nu is men voor de nazorg van onze verbrande lover boy die de Ferrari van zijn zwitserse advokaat rond een boom plooide in Frankrijk (waarbij de 'vriendin' om kwam... dus voor 'onbeperkte duur' (men schat een goed jaartje) met enkele verzorgenden mee naar Rusland.... Want 'mijnheer Kerimov' moet toch goed verzorgd worden toch ?
Daems Daniel

unquote

Geen opmerkingen: