Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

28 januari 2020

Superdiverse gezelligheid


Een beetje zoals de massale vechtpartij door ‘jongeren’ in Londerzeel of elders….
Sommigen zullen het weer niet willen zien of horen, liever wegkijken, doen alsof er niets aan de hand is , hopen dat het wel zal voorbij gaan en de overheid het wel zal oplossen

Ze zullen de schuld leggen bij diegenen die het toenemende geweld als gevolg van de invasie en de omvolking aanklagen. Ze zullen opwerpen dat dit het logische gevolg is van en de terechte straf voor blanke supremacisten, racisten en kolonialisten. Zij zullen blijven volhouden dat de oplossing ligt in nog meer immigratie, in superdiversiteit, in meer geld, meer kansen, meer gepamper en lagere verwachtingen.
Kortom zij die een mening opdringen, ons een leven opleggen en gedrag vertonen als dat van de beste burgemeester van de wereld en de minister van samenleven, of de dochter van wijlen Moureaux , of de linkse brigades en de goedmensen die via NGO’s het nog erger maken.
Ja, we zijn allemaal potentieel slachtoffer, en allemaal in gevaar.

Geen opmerkingen: