Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

21 november 2019

Laten jullie onze kinderen, ons volk, verder in de steek?

Filmpjes gemaakt in november 2019 te Gorinchem onderaan !!
Het zal je kind maar wezen dat door allochtonen wordt opgejaagd, ingesloten en in de vernieling geslagen en getrapt. Terreur in onze scholen in onze straten, en de overheid en justitie doen niets. Hun prioriteit ligt in het monddood maken van diegenen die dit aanklagen en daadkrachtige actie eisen.
Beelden van deze maand uit Gorinchem ook bekend als Gorkum in Nederland, een gemeente met ca 39000 inwoners, waar het leven ooit vredig en het geluk heel gewoon was. De immigratie en de kinderrijke gezinnen daaruit voortgesproten hebben daar definitief een einde aan gemaakt.
https://farm9.static.flickr.com/8562/16054064704_a08637bf0e_b.jpg
klasfoto in Gorinchem ca 1960-1965, toen geluk nog heel gewoon was
Geen redenen om nog melige kampvuur- en welkomstliedjes te gaan zingen over de multicul en de superdiversiteit. Als je de oorspronkelijke Gorkummers nu zou vragen: “Willen jullie minder of meer Marokkanen?”, wat zou dan daarop het antwoord zijn. Helaas is het te laat om de laatste Nederlanders te redden als niemand voor echte verandering durft stemmen.
Voorlopig zijn de terroristen nog zo dom om hun eigen daden te filmen en op het internet te zetten. Maar dat zal na een tijdje wel verminderen na de derde steen waaraan ze zich stoten. Het zal dan bij de politie en justitie klinken dat er veel minder gevallen van agressie zijn, en veel minder aangiftes. En zo zijn de statistieken weer in orde.
Wie wilt er nog een les van Bart Somers?
https://images1.persgroep.net/rcs/OAdGKCfvQu4RyRqhrsl6VjXivcU/diocontent/133445013/_crop/0/0/827/709/_fitwidth/763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
Welk bedreigd en geslagen kind wilt en durft straks nog een aangifte te doen wanneer de dader snel weer vrij rondlopen en het met de daders terug geconfronteerd wordt, er terug mee op de schoolbanken moet?
Oh, iedereen ziet en hoort het toch ook bij ons? De concentratiescholen geven de toekomst weer, en die is niet rooskleurig, tolerant, verbindend zoals de opportunistische deugdmens Bart Somers bij ons doet uitschijnen.
En wat nu?
Iedereen weet toch wat er gaat gebeuren wanneer ‘zij’ het voor ’t zeggen hebben dank zij zulke collaborateurs, onze democratie en hun sharia? Laten jullie dit verder gebeuren of gaan jullie daar wat aan doen in het stemhokje, als je durft?
Bange mensen gaan ook dood, en nog het eerst van allemaal.
image_pdf

Geen opmerkingen: