Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

25 juli 2016

Het was geen terrorisme, dader handelde alleen, islam heeft er niets mee te maken?????

Je komt uit Syrië, en je loopt al maanden met een stijve,…en met een machete. Want die heb je als voor geweld gevluchte Syriër en moslim altijd bij, mocht het tot een ruzie komen.

Dode en twee gewonden bij aanval met machete in Duitsland


Wim De Vilder was mogelijk nog formeler dan de Duitse politie die het woord islam of moslim niet meer mag uitspreken, en dat ‘Befehl ist Befehl’, dan ook nooit doen.
Het zou om een passionele moord gaan. Misschien was de vermoorde zwangere vrouw gewoon een hoer die, met respect voor zijn religieuze en culturele achtergrond en zijn eer, de doodstraf moest krijgen Gewis zal dat als verzachtende omstandigheid worden aangenomen door de rechters.
Dat er ook nog twee anderen haast hun leven verloren zal wel worden afgedaan als onvermijdelijke collaterale schade.
Tot mijn grote verbazing kon Wim de Vilder al namens de Duitse politie snel en stellig meedelen dat het om een man ging die alleen handelde……om dan aansluitend in het volgende onderwerp,met hetzelfde onschuldige uitgestreken gezicht mee te delen dat die eerdere eenzame schutter zijn slachtpartij in het winkelcentrum in München niet alleen had beraamd, en die al een jaar had voorbereid.
Nog steeds kwamen islam en moslimterrorisme over niemands lippen.
Jammer vonden ze dat geen enkele van al de moorden van de voorbije 10 dagen aan een extreem rechtse dader kon worden toegeschreven. Ze hadden daarop gegokt. Een daderprofiel als Anders Breivik was al vooropgesteld als schutter in München.
Zum kotsen.
zo 24/07/2016 – 17:58 Update: zo 24/07/2016 – 21:02 Joris Truyts, Rik Arnoudt In Reutlingen, in het zuidwesten van Duitsland, heeft een man met een machete een vrouw gedood en twee andere personen verwond. Het gaat om een asielzoeker uit Syrië. Hij is opgepakt door de politie. Volgens de politie gaat het om een passionele moord.
Het incident gebeurde volgens het Duitse blad Bild buiten aan een kebabzaak, in de buurt van het station, en leidde ertoe dat getuigen in paniek wegvluchtten. Of de dader willekeurig mensen aanviel, is nog niet duidelijk.
De politie was snel ter plaatse, maar voor de vrouw kon geen hulp meer baten. De man verwondde ook nog een andere vrouw en een man. Het is niet geweten of zij er erg aan toe zijn.
Volgens een ooggetuige in Bild zou de dader met zijn machete achter een politiecombi aangelopen zijn. Vervolgens zou hij aangereden zijn door een autobestuurder die hem wilde tegenhouden.
De politie heeft bevestigd dat de dader een 21-jarige asielzoeker is uit Syrië die bekend was bij de politie voor eerdere gewelddadige incidenten. Ze gaan ervan uit dat hij alleen heeft gehandeld en dat er geen verband is met terrorisme. Het zou wel gaan om een passionele moord.
In Duitsland zijn de zenuwen hooggespannen, na de schietpartij in München van vrijdag en de aanval op treinreizigers door een Afghaanse tiener een week geleden.

Geen opmerkingen: