Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 juli 2016

Gerecht? Is dat niet iets om op te eten ?


Sigfried Heylen, wiens 13 jarige dochter verkracht werd door een Afghaan, had die Afghaan misschien beter dood geklopt. Dan had die nooit nog slachtoffers kunnen maken en dan had hij anderen dus beschermd. Bovendien was hij dan voor een assisenhof met een jury moeten komen waar de jury zou bepalen of ze hem schuldig vonden, in plaats van een zo opgeleide politiek correcte rechter die anders denkt dan de burgers willen. De kans dat een volksjury hem zou vrijspreken , of een veel kleinere schuld zou toekennen dan de rechter waarvoor hij nu zal moeten verschijnen is zeer groot.
Ook om meer greep te hebben op de misnoegde burger die ongewenst andere uitspraken doet dan de poco ivoren-toren-elite, hebben de politici, in meerderheid zelf juristen, met de tsjeven en Koen Geens op kop, de rechtbanken en rechtspraak gereorganiseerd waarbij nog uitzonderlijk een volksjury aan te pas komt. En zo verloor de burger weer meer de controle . Domme burgers!? Te dom om te oordelen? Het valt voor Siegfried te hopen dat hij zijn hele leven niet zal moeten werken om de Afghaan te vergoeden die zijn dochter aanrandde. Maar we weten hier hoe de dubbeltjes vallen.
En nog een vraag?
Vinden jullie niet dat bij leven die Afghaan, zonder een Euro, meteen terug moet naar Afghanistan, verblijfsvergunning of belgische nationaliteit of niet. Zelfs samen met zijn eventuele familie? Mijn antwoord is alvast Ja! (addendum onderaan)

Afghaan randt 13-jarig Vlaams meisje aan, VB-vader mept hem hospitaal in


afghaan nachtwinkel
De Afghaan, beschuldigd van aanranding, in zijn nachtwinkel.
Siegfried Heylen, gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Essen, maakte onlangs datgene mee waarvoor elke Vlaamse vader dezer dagen zijn hart vasthoudt: zijn dochtertje van amper 13 jaar werd door een Afghaan sexueel aangerand.  ‘De feiten dateren van 31 mei 2016, toen mijn dochter enkele snoepjes wilde kopen’, zo doet Siegfried zijn verhaal.  ‘Hier vlakbij, op 50 meter van mijn huis, wordt een nachtwinkel uitgebaat door een Afghaan.  Die man heeft mijn dochter betast aan haar borstjes en aan haar vagina.  Enkele dagen later, op 2 juni, heeft ze dat verteld aan haar vertrouwenspersoon in de school.  Mijn dochter is minderbegaafd en gaat naar een bijzondere school, dat maakte haar uiteindelijk een gemakkelijk doelwit.’ 
siegfried heylen
Siegfried Heylen, gemeenteraadslid voor Vlaams Belang
In een rechtsstaat stapt men dan eerst naar politie en gerecht, en dat is wat Siegfried dus ook deed.  ‘Er is onmiddellijk een klacht ingediend tegen de bewuste man, waarna een week later een videoverhoor is afgenomen van mijn dochter.  Maar blijkbaar zonder gevolg, want die schoft loopt nog steeds rond!’
In zo’n situatie durven zaken al eens uit de hand lopen.  ‘Op vrijdag 24 juni had mijn zoon tabak nodig.  Vermits alles gesloten was en dat de enige winkel was die nog open was stapte ik daar binnen.  Daar stond de aanrander van mijn dochter vrolijk achter de toonbank.  Na de tabak te hebben aangekocht heb ik hem ter verantwoording geroepen.  De vent ontkende alles, noemde mij ‘vriend’ en stond mij languit uit te lachen.  Die provocatie was voor mij de druppel:  ik heb hem vastgenomen en enkele rake klappen verkocht.  Blijkbaar nogal stevig, want ze hebben hem afgevoerd met de ambulance en mijn hand is gebroken.’
Daar kunnen natuurlijk juridische gevolgen van komen, maar dat trekt Siegfried zich niet aan.  ‘Het ergste is dat de winkel maar 50 meter van mijn deur is en die Afghaan hier alle dagen voorbij mijn dochter mag blijven lopen, mijn dochter durft niet meer alleen buiten.  Men moet met zijn poten blijven van kinderen.  Mijn dochter is amper 13 jaar, als het gerecht  zijn werk zou doen dan zou dit niet gebeurd zijn.  Ik ben gewoon een vader die zijn dochter beschermt omdat de overheid er niet in slaagt. 
Hier is het nog maar eens duidelijk welk gevaar er schuilgaat in de islam en in die asielinvasie.  Het wordt hoog tijd dat we als Vlaams volk openlijk in het verzet komen en onze grenzen sluiten!’

addendum, naar aanleiding van een reactie

Dat hij volgens het juridische establishment door de politiek geselecteerde beroepsrechters bij de verkeerde partij ‘het Vlaams Belang’ is aangesloten, ben ik er nog vergeten bij te schrijven. Dank voor de interessante aanvulling Walter. Het zal inderdaad zijn straf eerder verzwaren. Dat het er zo aan toe gaat weten we uit voorgaande gevallen, waarbij meteen gezocht werd naar verzwarende racistische motieven, die men dan ook snel vond.
Maar stellen we ons bovendien ook eens voor dat het bvb de 13 jarige kleindochter van de EU-dweil Herman Van Rompuy was geweest? Dan was het gerecht wellicht meteen echt in actie gekomen en zat die pedofiel meteen in de knast, en kon de moslim zeker zijn van een straf die van een andere poes is.
Klassejustitie, we weten absoluut zeker dat het bestaat.
En alle middelen zijn goed om iedereen die wat met het Vlaams Belang te maken heeft harder te raken, weze het door justitie of door door het journaille. Dit vonden de kranten niet belangrijk genoeg om er een paar bladzijden aan te wijden, laat staan begrip voor de vader op te brengen, er medelijden mee te hebben.
Ik herinner me dat het anders was na de moorden door Hans van Themsche in Antwerpen. Toen hadden ze meteen racistische motieven gevonden bij de dader, en hebben ze er meteen ook paginagroot zijn tante in het verre West Vlaanderen bij gesleurd die…. lid bleek te zijn van het Vlaams Belang. Zullen wij eens een rechter zoeken om al het tuig te veroordelen, maar ook de politici die ons met die multicul opzadelden? Maar zo’n rechter bestaat wellicht niet, en pas nadat wij die ooit zo creëren naar het voorbeeld van de politici die ons voor gingen.

Geen opmerkingen: