Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

27 maart 2016

Honi soit qui mal y pense

Vergeef me de Franstalige titel

Nog maar net waste de paus na zijn paasmis en urbi et orbi de voeten van moslims, of er werd als blijk van sympathie en verzoening een aanslag gepleegd op Christenen in Pakistan. Als mep op zijn andere wang kan dat tellen.
Maar zo zullen ze allemaal blijven beweren: dat heeft allemaal NIETS met islam te maken. Wij rechtse fascistische racisten interpreteren de koran immers verkeerd.

De periode van denial, ontkenning blijft duren, verstevigt zelfs nog als ik zo rondlees en -kijk. Dat is namelijk een psychologische diagnose. Volgens Wikipedia (omdat dit door iedereen kan gelezen worden) :


"Ontkenning (Duits: Verneinung) is een psychisch afweermechanisme. Het verschijnsel treedt op als iemand wordt geconfronteerd met gevoelens of emoties die moeilijk of helemaal niet te accepteren zijn. De persoon spreekt dan de feiten tegen om het negatieve gevoel niet te hoeven confronteren."

Er moet dringend een professionele thee-brigade worden opgericht die moet trachten de gemoederen te bedaren, want het is onze schuld dat zij zo weinig kansen krijgen (in plaats van verdienen), en die de boodschap dat islam een godsdienst is van vrede, sterker moet benadrukken.
Als voorzitter werd aan Bourgeois gedacht, en als schatbewaarder aan Moureaux, want er moet ook volgens de moslim-smeerpijp-regels wat baksheesh en zakaat aan te pas komen. Dat laatste is nodig om onze schuld over de Vlaamse welvaart af te kopen, zoals in Wikipedia staat:" Om een meer rechtvaardige verdeling van goederen te bereiken. Betaling ervan 'reinigt' het overige bezit en vermogen en dient als boetedoening voor de zonden."

"Honi soit qui mal y pense", diegene die denkt dat dit geld zou gebruikt worden om het moslimterrorisme te financieren.


Taliban eisen aanslag Pakistan op: zeker 65 doden

De Pakistaanse tak van de taliban Jamaat-ul-Ahrar heeft de zelfmoordaanslag in de Pakistaanse stad Lahore opgeëist. Dat meldt persbureau Reuters. De aanslag in het park eiste zeker 65 doden en 300 gewonden. De taliban zeiden dat christenen het doelwit waren.
http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2659079/2016/03/27/Taliban-eisen-aanslag-Pakistan-op-zeker-65-doden.dhtml Geen opmerkingen: