Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 april 2015

Het Lieven Boeve onderwijsproject






Lieven Boeve, de nieuwe baas van het katholiek onderwijs wil leraressen met een hoofddoek voor de klas. Twee maanden geleden pleitte hij ook al voor een algemene afschaffing van het hoofddoekenverbod.


Sinds twee jaar is het dragen van een hoofddoek in het Gemeenschapsonderwijs verboden. Het katholiek onderwijsnet heeft daarentegen steeds al zijn scholen de vrije keuze gelaten.

Vrije keuze?
Onder druk van de islam bestaat geen vrije keuze! Islam betekent immers: onderwerping!

Boeve pleit niet alleen voor de afschaffing van het hoofddoekenverbod, ook wil hij in zijn scholen meer moslimleerkrachten met hoofddoek zien omdat zo zegt hij :“Minstens vijftig procent van de katholieke scholen is opgericht door religieuzen, en die droegen ook een hoofddoek. Dus ik denk dat er voor mij geen principiële problemen zijn tegen hoofddoeken. En als het schoolreglement dat bovendien ook toelaat, zie ik geen enkel probleem.”

Waar het sluipend naartoe evolueert : leraressen met een hoofddoek voor een klas met enkel meisjes met een hoofddoek, . Misschien eerst via een tussenstadium: meisjes links en jongens rechts, dan jongens vooraan, meisjes achteraan. Dan terug segregatie van de seksen in aparte klassen en zelfs andere scholen. Om te eindigen in andere lessen voor meisjes dan voor jongens. En wie weet, met de koran als enige boek in de bibliotheek.

Lieven Boeve is gewoon een boef, en onderwijs moet vrij komen van alle godsdiensten en geheel in handen komen van de Vlaamse overheid. Via de scholen wast men immers de hersenen. En dat weten alle religies heel goed. Godsdienst, slechts als het niet schadelijk is voor de maatschappij moet maar in de vrije tijd in zelfbetaalde/zelfbedruipende verenigingen, slechts toegestaan vanaf 18 jaar/meerderjarigheid, en ook daar onder controle van de staat. Want wij weten: al snel ontaard en ontspoort godsdienst tot gekke en gevaarlijke toestanden.


Dat Vlamingen moeilijk te mobiliseren zijn, vooral voor hun eigen zaak en toekomst is geweten. Het resultaat is dat de recente pol is overgenomen door een groep die wel mobiliseert, en die het straks blijkt echt te zullen overnemen : moslimleerkrachten met hoofddoek.
Hieronder het resultaat van de poll in Het Belang van Limburg op 5/4 o 8u30

Moeten er meer moslimleerkrachten met hoofddoek voor de klas komen?
Ja
77 %
Neen
23 %
Total Votes : 7248

Waartoe het allemaal kan en zal leiden? Dat weten we toch al?

Lieven Boeve onderwijsproject


Zien wij een moslima de evolutieleer uit de hoofddoeken doen? Nee toch? Godsdienst moet gewoon uit het onderwijs worden gebannen . Godsdienst is geen wetenschap, het is indoctrinatie, en dus kindermishandeling. Tot 18 jaar zou het moeten verboden zijn voor organisaties/bewegingen en professionele getrainde leugenaars, kinderen te manipuleren. Daarna zijn mensen hopelijk sterk en slim genoeg om al die onzin niet meer te slikken. Maar domheid staat dan vrij. Ignorance is a choice.

Geen opmerkingen: