Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

25 februari 2014

Waar blijft de dagelijkse verontwaardiging nu?
Over de holebi-standpunten in Rusland steigerde heel de linkse reutemeteut, en eiste meteen sancties. Er vielen pakweg (slechts) 80 doden in Oekraïne tijdens door Europa uitgelokte rellen tussen misdadigers met geweren en andere misdadigers met geweren en brandbommen. Heel het pro-EUSSR politbureau spreekt al oorlogstaal. Alle dagen stonden kranten en weekbladen vol artikels, en op TV werden elk uur de zakdoeken bovengehaald en kwam emo-Ruslana de ogen, oren en hersenen van de kijkers terroriseren.
In Zuid Afrika vinden 90 racistische moorden per dag plaats op blanke inwoners en boeren, terwijl ondertussen alle vedetten en de politieke reutemeteut op de schoot van Mandela zat. Behalve een zeldzame reportage of artikel komt er geen enkele verontwaardigde kreet uit de strot of de pen van de EUSSR-bende, de poco-clubs, de anti racisten, de linkse wereldverbeteraars, de goedmensen of de zogezegde wereldjournalisten. Daarom breng ik maar zelf eens de link naar een schokkend filmpje over de dagelijks verdergezette genocide die er op blanken plaatsvindt. Ik alvast verhef mijn stem en roep op tot dringende en harde maatregelen tegen het zwarte racistische regime van Zuid Afrika, dat de genocide met haar liederen en daden aanwakkert.

Nelson Mandela’s levenswerk: economische ineenstorting, massamoorden/ genocide op blanken in het ooit zeer voorspoedige en welvarende Zuid Afrika.


 Ik wens de blanke Zuid Arikanen veel moed, strijdvaardigheid en succes.

Geen opmerkingen: