Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 mei 2013

Zoek de gelijkenis



Meestal moet men de verschillen zoeken, maar nu de gelijkenis….ladybug-crawling-on-a-blade-of-grass
Ik kon niet nalaten een bekende sociologische demografische gelijkenis te zien in de hiernavolgende wetenschappelijke studie. De conclusie is niet van mij, maar van wetenschappers, Duitse nog wel. Als hun dat maar geen racismeklacht oplevert of een brandmerk als onverbeterlijke nazisten. De VRT die dit publiceerde zal het in al hun domheid wel ontgaan zijn, want anders was het beslist gecensureerd.

“Duitse wetenschappers hebben de sleutel ontdekt tot de opkomst van het Aziatische lieveheersbeestje in Europa en de Verenigde Staten. De insecten werden ooit uit Oost-Azië geïmporteerd om hier in serres bladluizen te bestrijden. Nu vermenigvuldigen ze zich in snel tempo, ten koste van autochtone soortgenoten. “

Het zijn nochtans allemaal Lieveheersbeestjes en toch is de invasieve allochtone soort een bedreiging voor de autochtone soort. Men wilt overal de natuur beschermen tegen invasie van vreemde soorten dieren en planten, alleen bij mensen mag dat niet. Nochtans zorgt dit juist voor de grote diversiteit waar alle poco’s en multiculli’s zo van houden. Straks zijn alle mensen een lichtbruine eenheidsworst tot grote vreugde van de geglobaliseerde bedrijven die o.a. dan maar 1 soort shampoo op de markt moeten brengen. Voor sommigen heeft dit voordelen, want “Ieder nadeel hebt zijn voordeel” zei Cruyf in slecht vervoegd Nederlands.

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/130517_aziatisch_lieveheersbeestje

Geen opmerkingen: