Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 mei 2013

Vrouwen gehypnotiseerd

Wie zegt er dat vrouwen niet even vaak aan seks denken als mannen, en misschien zelfs meer?
De fascinatie van vrouwen voor penissen is even groot als die van konijnen voor een lichtbak. Laat de laatste seksuele en maagdelijke waan bij en over vrouwen maar verdampen bij het zien van dit filmpje, dat meer aantoont dan menig geld verspillend ‘wetenschappelijk’ onderzoek. Geen enkele kan er van afblijven. Alle geraken ze erdoor gebiologeerd. Does size matter?  Blijkbaar wel….( ook al is dit misschien maar voor even, en om eens een keer uit te proberen). Kwezels, puriteinen, moslims en andere schijnheiligen kunnen beter niet kijken ( tenzij misschien in het geniep, maar daarna gaan biechten).Ook eens lekker gelachen?

Geen opmerkingen: