Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

03 juli 2009

Tom, toekomstige buur van Jim, en eeuwig beroemd

Daarom spurt Tom Boonen zo. Hij wilt als eerste het witte lijntje opsnuiven aan de aankomst. Goed signaal naar de jeugd en de jonge topsporters. Als je niet pakt, spuit en slikt hoor je er niet bij. Mijn signaal: ik koop niets meer bij de sponsors, en dat meen ik. Ik hoop dat er velen mijn voorbeeld zullen volgen. We kunnen ook echte parket leggen, het laminaat is slechts een zeer dun laagje kunststof op samengepers houtafval. Het lijkt alleen echt maar heeft geen kwaliteit, geen levensduur en is dus bedoeld om geld uit de goedgelovige mensen hun zakken te halen, want duurder dan echt. :o)
Misschien kunnen ze doping beter toelaten in deze georganiseerde fraude, en spelen zonder brood voor het plebs, dan is het sneller gedaan.Kijk maar,de effecten van het gedoogbeleid en de coffeshops beginnen zich hard te aten voelen, maar de politici en het gerecht zijn al te laat en te laf.Het zal nog veel vééél erger worden voor het beter wordt.Misschien morgen een special op TV en pagina's in de krant: 'Tom Boonen dood na overdose!' De fans kunnen dit grote voorbeeld, deze buur van Jim Morrisson dan op het kerkhof verder gaan aanbidden. Wat een verlies voor de wereld en de mensheid. Ik had even goed andere voorbeelden dan Jim Morrisson (ex The Doors) kunnen opnoemen uit de wereld van het plezier en spelen.

Geen opmerkingen: