Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

29 februari 2008

Plat van het lachen

Heel de wereld lacht.

Als ze zich ooit zorgen maakten om ons Belgische imago, dan kan ik nu wel zeggen dat we het nooit hadden, en dat alle onnodige en te dure reclamefilmpjes ten spijt daar niets gaat aan veranderen.

In tegendeel ze versterken nu de actuele grap, een grap die alleen in een Kafkajaans land als België kan. Recht uit een komische operette, recht uit Chocowakije.

Zelfs een Amerikaan uit de woestijn van Arizona of een Papoea uit Papoea weten nu of straks waar dit land ligt.

Abdelkader Belliraj, de man die volgens de Marokkaanse autoriteiten de leider is van een islamistisch terreurnetwerk, was jarenlang een informant van de staatsveiligheid. http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF29022008_089


Ik zet de foto van Abdel erbij en ben zo de site http://www.criminaliteit.org/ van het Vlaams Belang te snel af.


Wat een stelletje oenen zeg. Twintig keer en meer gerold door een woestijnvos die lagere school liep in een oase met de Koran als enige wetenschappelijke boek en waarheid. Dit nog bovenop de ontsnapping van Erdal uit het zicht en de handen van de kolderbrigade die de staatsveiligheid hier is. ( Deze blog is wel makkelijker in het oog te houden , is het niet?)

Wat bende naieve domme ministers van binnenlandse zaken justitie en andere departementen.

Wat een meute met de stront (mijn welopgevoede dochter vindt dit vulgair, en bezigt zulke woorden niet. Daarom leest ze ook nooit een roman van Herman Brusselmans, maar ik, ik moet de waarheid schrijven) meedrijvende politici van de regimepartijen, die in de gammele bus zonder chauffeur, noch handrem of stuur, mee als onmondige kleuters de afgrond ingestuurd worden door hun grote voorbeelden en leiders: Brabantse trekpaarden met zakken vol bestuursmandaten en een blackberry vol invloedrijke, rijke en adelijke vrienden; verlichte rode Castro-clo(w)nen met strikje; of blauwe burgermanifesten schrijvende konijnen met pinochioneus, aangevoerd en geaccrediteerd door het allochtone koningshuis en de loges.
Moedig zijn en waren ze al niet de politici in de gammele bus, hun eer zijn ze al lang verloren, en met een crisis en de verkiezingen in het vooruitzicht zullen ze (hopelijk en voorspelbaar) hierdoor ook nog hun vetbetaalde baantje verliezen. (met dank aan Gerolf Annemans voor zijn plastisch betoog in de Kamer http://www.gerolfannemans.org/a/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=37&Itemid=75)

Ze kunnen wat er nu bekend werd haast niet geloven, ze hopen en bidden dat het niet helemaal waar is.

Belgische politiemensen willen die informatie in Marokko gaan checken en nagaan wat er van die bekentenissen aan is. Ze hopen zo met de hoop der wanhoop verzachtende omstandigheden en argumenten te ontdekken waardoor ze de multiculturele eieren nog kunnen redden, en de bevolking hier verder kunnen blijven beliegen en manipuleren.

Tegen de politie en inlichtingendienst van Chocowakije gaat die terrorist nu doen alsof hij het paaslammetkje is, dat alles een misverstand was, dat hij zich stoer wat heeft opgeblazen als een pad, dat het enkel onder dwang en marteling was dat hij bekende, dat hij zo van Belgie houdt.

En de Belgen, de Chocowakezen.... die gaan hem geloven. Ze gaan wellicht zelfs een advocaat in hun kielzog meehebben om de terorist zijn mensenrechten te gaan verdedigen, te pogen hem naar België te laten uitleveren om hier op onze kosten en met verschillende pro deo advocaten te worden verdediged, en daarna amper 10 jaar in een viersterrenhotel te verblijven, in plaats van voorgoed weg te rotten in een Marokkaanse gevangenis.
Maar het is ook op eieren lopen want niemand wil de Marokkaanse politie overheid en koning schofferen en een diplomatieke rel veroorzaken.

Maar liefst en eerst moeten ze hem te pakken krijgen, wat bewerken, hem wat woorden in de mond leggen, en hem scenario's suggereren vooraleer hij naar het gevangenisparadijs kan worden overgebracht.
Ze gaan hem misschien dan ook meteen de sleutel van zijn cel bezorgen. Dan vallen er zeker geen slachtoffers bij een ontsnappingspoging uit de instelling, zelfs al weet hij al dat die lek zijn als een zeef.
Mevrouw Onckelinkx zal hem daarbij zeker kunnen helpen.

Na zijn "straf"(?) kan Abdelkader Belliraj hier als ervaringsdeskundige of straathoekwerker aan de slag, maar ook misschien in een adviesfunctie bij het CGKR (centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding) om ons voordurend te bespioneren en voor racisten uit te maken. Of bij de tegen die tijd herkauwde moslimexecutieve als schatbewaarder/ strateeg, om te leren hoe ze de kassa, hun beurs en die van bevriende jihadclubs frauderend kunnen vullen zonder tegen de lamp te lopen.

In ultimo zit er nog een plaatsje in op de kieslijst van SP, SPA, Spirit (maar die zullen wel verdwenen zijn tegen die tijd) of Groen.
( Al kunnen de VLD en de CD&V hem tegen die tijd ook missschien nodig te hebben om aan de macht te blijven .)

In een ander geval, mochten die sociale postjes niet worden aangeboden, gaat hij hier heel zeker zijn heel leven parasiteren en leven van een OCMW-uitkering, aangevuld met wat zwartwerk in een halal beenhouwerij.

Zal ik jullie vertellen welke toekomst ikzelf voor die man nu wens?
Nee, ik hoef het eigenlijk niet te zeggen, jullie lezers zijn telepatisch te begaafd.

Post Scriptum ( voluit om,vanwege mijn allergie, niet de afkorting P.S. te hoeven gebruiken)

Deze ervaringen geven nog wat argumenten erbij om de dubbele of meervoudige nationaliteiten af te schaffen en de naturalisaties en immigratie streng aan banden te leggen, ja die te herzien enz......

Geen opmerkingen: