Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 oktober 2017

‘Samen naar de kloten’ Heel veel redenen om nooit meer in een stad te komen.


Geplaatst op Nageltjes  16/10/2017 door 

Er zijn nu zo veel mensen die Gent links laten liggen dat de parkeergarages haast leeg zijn, maar ook de winkels enz…..
Ik mijd Gent, en elke grote stad waar men mijn komst saboteert, waar men mij doet betalen om te mogen kopen. 
En als ik pech zou hebben nog een parkeerboete zou oplopen. 
Hoeveel goedkoper zou een winkel in Gent moeten zijn om de brandstof, de slijtage, het tijdverlies, het parkeergeld en de eventuele maar kansrijke verkeers- of parkeerboete te kunnen opvangen, t.o.v een winkel uit je buurt en zeker in vergelijking met het winkelen via internet?

Het ziet er voor de middenstand niet goed uit, want van de aangetrokken ‘nieuwe bevolking zal men het niet moeten hebben. 
Die kopen als ze daarvoor al het geld zouden hebben, bij voorkeur bij hun echte land- en religiegenoten, hun eigen meegebrachte waterpijpen, folkloristische kledij en religieuze gewaden, in halal beenhouwerijen en restaurants en hun eigen supermarkten.

Tel daarbij de grotere onveiligheid, de toenemende vrouwonvriendelijke en seksueel agressieve bevolking; de gauwdieven, bedelaars en krakers uit Romaland. De ‘jongeren die ongestraft en vaak zonder rijbewijs of verzekering je met gierende banden uit de schoenen rijden. Maar ook de toeterende bruidsstoeten, de gezangen uit de minaretten van de grootste moskeeën van het land.
En last but not least, de ooit tweede beste burgemeester van de wereld en kompanen, voor allochtonen dan wel, die het land en de Gentenaars door belangenvermenging en gegraai blijkbaar wettelijk mochten bestelen.
(Ghelamco, PubliPart, Optima -bank, de cumulatie en vergoeding van mandaten waarvoor ze vaak geen klap uitrichtten)

Hoeveel redenen moet u nog hebben om steden als Gent, Antwerpen, enz niet langer kapot te laten maken.
Hoeveel redenen om er niet te wonen en er nooit meer te komen?
Ik heb er nog maar één. Mijn dochter woont helaas in Gent 😥😩😰bij haar Gentse man die er al een huis en een zoon had, en daarom verplichtingen door het co-ouderschap.
Jammer, echt jammer.
Een kleine troost dat ik niet de enige ouder ben met zo’n probleem, en dat het nog veel erger zou kunnen zijn. (ik durf er niet aan denken)

Geen opmerkingen: