Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

14 februari 2015

Roept u maar!


Als De Morgen het nu ook schrijft, dan moet Filip Dewinter het niet meer doen.belangrijker dan wetten

En eerlijk gezegd, het is nog erger dan ik vermoedde. Het spelletje van Filip Dewinter kan dus nooit de oorzaak zijn van de radicalisering.


Het heeft die misschien zelfs een beetje tegen gehouden. Voor mij is het duidelijk wie hier meteen zijn koffers mag pakken, ongeacht hoeveel jaren en generaties ze hier wonen. Want zo vader zo zoon. Als dit het resultaat is met het huidige knuffel- , gratis- en pocobeleid, dan is de toekomst angstwekkend.

De aantallen zijn zo groot dat ik vrees dat de radicalisering en de vijandigheid tegenover ons niet meer om te buigen vallen. Dat ons land door de demografie binnen luttele jaren niet meer van ons is, dat werd elk jaar duidelijker. Dat we dan onder terreur en achterlijkheid, gebukt op een matje zullen moeten leven, nu ook. Wie moeten we daar weer voor bedanken? Roept u maar!

“Helft Belgische moslims is fundamentalist”

SVL
1©THINKSTOCK
Ruim de helft van de Belgische moslims is fundamentalistisch en wantrouwt joden en homo’s. Dat blijkt uit een studie van het Berlijnse Centrum voor Sociale Wetenschap (WZB) bij 9.000 moslims en christenen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Oostenrijk.

Belgische moslims blijken samen met hun Oostenrijkse geloofsgenoten de meest xenofobe en fundamentalistische. Met deze cijfers in het achterhoofd vindt onderzoeker Ruud Koopmans het niet toevallig dat net uit ons land zo veel jihadi’s naar Syrië zijn vertrokken. “Het beleid moet bij de aanpak van radicalisering verder kijken dan het kleine groepje dat geweld gebruikt”, zegt hij.

“De wortels van dit probleem zitten in de moslimgemeenschap zelf. Gewelddadig gedrag wordt uitgelokt door extreme omstandigheden zoals de situatie in Syrië. Maar we zien dat een belangrijke minderheid een vijandige interpretatie van de islam aanhangt.”

Voor een keer verwijzen we ‘graag’ naar het artikel in De Morgen; De statistieken ga ik bewaren (als dit kan) want in dit land is er al eens wat verloren gegaan vervalst. Met een doel gewijzigd heet dat.

bron: http://www.demorgen.be/binnenland/-helft-belgische-moslims-is-fundamentalist-a2214037/
moslims moeten terug naar de wortelser is maar 1 interpretatieHoeveel procenthoeveel procent van de christenen

Geen opmerkingen: