Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 juli 2007

Er hat es nicht gewusst


Al Gore zou niet geweten hebben dat de vis, geserveerd tijdens het huwelijksbanket van zijn dochter, bedreigd was.
Komaan zeg, het is zowat zijn business. Eigenlijk niet zowat maar zijn hele business. In zijn wereld horen opscheppen en liegen thuis als een dromedaris in de Sahara.
Wat vraagt de man als honorarium om een getrukeerde gemonteerde film en speech te komen brengen? ...per helikopter, vliegtuig, 8 cilinder limousine, yacht, en dit vertrekkende vanuit zijn landgoed met tientallen kamers badkamers, meerdere zwembaden en jacuzzi’s....
Dat allemaal voor het milieu? Mijn oor!
Indien hij daarmee alleen in de zakken van de naïeve mensen zat die dat geloven, tot daar nog.
Onrechtstreeks vormt zijn hype een alibi voor de politici om bij iedereen meer belastingen te stelen, geld te verkwisten, gebakken lucht te kopen en verkopen.
Het grootste probleem is de wereldbevolking van waaruit alles ontstaat en hun grote hang naar luxe en onsterfelijkheid. Gore Al is van alle mogelijke schuldigen de politieman die uit stelen gaat. En in dit land, vergeven van de politieke haaien, imiteert de ene dief de andere.

Geen opmerkingen: