Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

04 december 2015

Zoek de groene monsters met gele bollen!


Montasser AlDe’emeh
Zich uitgeven als islamoloog (sic.), zich laten opvrijen door politici, ongestoord contacten leggen en onderhouden met, en gesprekken voeren met Syriëcriminelen, potentiële terroristen en ander onguur islamtuig, in het kader van een zo gezegde studie rond radicalisering, is toch de ideale dekmantel als tussenpersoon of spion.

Hij achtte zich immuun voor de controles en mogelijke verdenkingen en meende dat hij ongestraft het ganse beveiligingsapparaat in kaart kon brengen en iedereen daarbij betrokken, kon fotograferen en filmen.
Wanneer dan betrapt, gebruikte hij de bekende slachtoffer- en racismetechnieken zo eigen aan diegenen die hier van onze wetten, welvaart, goedheid en gastvrijheid misbruik maken.
De politie en het leger moeten niet iedereen om de haverklap tegenhouden en controleren als ze weten welk profiel en persoonsbeschrijving potentiële gevaarlijke individuen hebben.
Rationeel weet iedereen dat wanneer 95% van de gevaarlijke figuren een Noord Afrikaans of Arabisch-oosters en getint uiterlijk hebben, vaak een baard dragen, gekleed gaan in typische kledij, een kopvod dragen, vaak op sandalen lopen, bepaalde locaties frequenteren, bepaalde doelen viseren, en allah uh akhbar roepen. Dan is het toch normaal dat de controles, argwaan en verdenkingen zich daarop concentreren.
Dat is ook de groep waar de brave burgers in een grote bocht omheen lopen, de mensen die men mijdt als men kan.
Wat de pocowereld zou willen is dat ook blanke oude vrouwtjes, blauwogige blonde meisjes in een minirokje, en autochtone opa’s die op straat een braadworst aan ’t eten zijn, zouden tegengehouden en gecontroleerd worden op straat. Zo zouden de allochtonen, soms illegalen, zich minder geviseerd voelen.
Als er straks groene-met-gele-bollen marsmannetjes zouden landen die menselijke aardbewoners zouden eten, en hier met slechte bedoelingen toekwamen, dan nog zouden er mensen schreeuwen dat ook zij schepselen van god zijn, en dat het discriminerend is wanneer zij enkel zouden geviseerd worden, terwijl er ook zeer gevaarlijke mensen rondlopen.
De politie heeft in deze kordaat en juist gehandeld. en zoals ik en de meeste burgers van hen verwachten. Zij staan daar niet om uitgelachen en geprovoceerd te worden, noch om zichzelf meer in gevaar te brengen dan ze al doen vanwege hun job.
Ze moeten zich toespitsen op de profielen die als het meest bedreigend en gevaarlijk worden bestempeld en zijn gekend. Ze moeten hun efficiëntie, tijd en geld (ons geld) niet verkwisten en alles en iedereen onderzoeken als ze weten, als iedereen weet, dat ze achter groene monsters met gele bollen aan moeten.
Stop dus met het lopen op eieren en pak de stier bij de horens, of beter bij zijn kl…n.
Die monsters zijn nu eenmaal Noord Afrikaans en Arabisch-oosters uitziende mensen die moskeeën frequenteren; en niet de blanke, blonde blauwogige meisjes en jongens, noch de Chinezen of de Eskimo’s.
Dat de Montassers, de Aisha’s en de Mohammeds de hand in de eigen broek steken, en zich afvragen hoe dat nu zou komen.
Dat Montasser zijn doctoraat gaat halen in Mosul, daar loopt veel meer geradicaliseerd tuig om te bestuderen. Hij zal daar als islamkenner op handen worden gedragen en aan elke verdere aandacht of discriminatie ontsnappen. In het land van de groene monsters met gele bollen wordt hij nooit als een gevaar of bedreiging aanzien.
En wij moeten ons dan minder zorgen maken.

Politie: ‘Alde’emeh filmde agenten en militairen’

Politie: ‘Alde’emeh filmde agenten en militairen’
Montasser AlDe’emeh.Foto: Bart Dewaele
De politie had concrete redenen om Montasser AlDe’emeh gisteren aan een controle te onderwerpen. Dat heeft de Brusselse korpschef Guido Van Wymeersch verklaard aan VRT. Volgens Van Wymeersch traden zijn agenten ‘zuiver’ op en hitste AlDe’emeh bovendien zelf voorbijgangers op tijdens die controle.
‘Er reed een verdacht voertuig rond onze politie- en militaire posten en vanuit dat voertuig werden beelden genomen van onze agenten en militairen’, verantwoordde korpschef Van Wymeersch vandaag de controle. ‘Dat voertuig werd intern geseind, en ik ben blij dat mijn collega’s gisteren waakzaam waren en dat voertuig opgemerkt hebben.’
‘Die meneer (AlDe’emeh, red.) zat effectief aan boord en daar werd een controle op uitgevoerd’, aldus Van Wymeersch, die AlDe’emeh op zijn beurt beschuldigde van opruiing. ‘Deze man heeft omstaanders opgehitst tegen de politie, ook dat is een strafbaar feit. In die omstandigheden moet je heel kordaat en zuiver reageren. We gaan een intern onderzoek doen om te zien of er iets fout gelopen is, maar ik denk dat de eerste fout bij diegene ligt die bij terreurniveau drie bewakingsposten filmt.’!

Geen opmerkingen: