Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 augustus 2013

Ja, ik ben islamofoob, zelfs wanneer dit morgen strafbaar zou zijn.
Youtube verwijdert elke blote tiet, zelfs van een zogende moeder, maar dit staat er al van 2011 op. Nee, geen muziekfilmpje vanuit een geitenland. Geen liedje om bij weg te dromen, maar om wakker te worden. Eentje ingezongen en geplaatst vanuit Nederland. Moeten ze van mij dit filmpje verwijderen. Nee, het is beter dat we onze vijand kennen, herkennen en benoemen en dat we ons kunnen voorbereiden en weren.
Ik hoop dat hij zich hiermee meer vijanden heeft bezorgd of wakker gemaakt dan dat hij vrienden kon mobiliseren. Alhoewel, de linkse poco’s zijn zijn objectieve bondgenoten, en de oorlog die hij ons aankondigt is er dus ook een tegen verraders en lafaards. Onderaan volgt de tekst van het liedje zodat u geen woord moet missen en het zaagliedje niet moet uithoren. Wij willen niet dat onze medestanders ontploffen van ergernis.
Ja, ik ben islamofoob, zelfs wanneer dit morgen strafbaar zou zijn.
Merk op: Het Youtube-kanaal is van ene Abdelkarim Honing, misschien een Nederlandse bekeerling.Abou Hafs – onverslaanbare ideologie
Wij zijn de soldaten van onze religie
We komen er weer aan met een nieuwe strategie
Met onze onverslaanbare ideologie
Breken we voorgoed met de blanke tirannie 2x
Kom met je soldaten en je technologie
Ze zullen je niet baten als ze de leeuwen zien
Ze zullen je verlaten al zijn ze nog zo groot
Want zij wensen het leven en wij gaan liever dood 2x
Stop met je verhalen over democratie
Alles lijkt de falen en blijkt een fantasie
Die zogenaamde vrijheid is slechts een illusie
En wij zien jullie daden als pure tirannie 2x
Ook al staan het kruis en de joden zij en zij
En helpen zij elkaar in het heetst van de strijd
De zonen van de oemmah staan al in de rij
Om hen te laten zien wat het offeren moet zijn 2x

2 opmerkingen:

lieve zei

Ik kan het niet laten, ik val in herhaling: een fobie kan NOOIT strafbaar gemaakt worden!!!

A. Griffon zei

Zo'n knop bestaat enkel op facebook, ik schrijf daarom hier voluit als reactie op je reactie: vind ik leuk !