Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 januari 2013

Kuifje is dood

Die VRT-journalist Stijn Vercruysse in Mali moet toch compleet poco-geïndoctrineerd zijn, hopeloos poco-naïef, en poco multicul-adept zijn, dat nu pas zijn mond openvalt wanneer hij over de shariawetten hoort. Hoe wereldvreemd en kleuterig is die man.
Hij schrijft:
"Enkele leraars en kinderen zijn kunnen vluchten naar Bamako. Ik ontmoet ze in de school hier. Mijn mond valt open als ik hun verhalen hoor over leven met de shariawetten. Een ringtone op je gsm betekent zweepslagen, foute klederdracht wordt bestraft, bij diefstal wordt je rechterhand en linkervoet afgesneden."

Hij krijgt hiervoor van mij een POCO-award
Is zo iemand nog wel een journalist te noemen? Wie heeft hem opgeleid? Hoeveel zitten er zo nog bij de VRT? Op die vragen kent het Verzet in Vlaanderen al lang de antwoorden.  Kunnen ze al die journalisten geen kook- of mode-rubriek geven?
Kuifje is dood, hij is vermoord !


"Mijn mond valt open als ik over shariawetten hoor"

AP
zo 20/01/2013 - 11:21VRT-journalist Stijn Vercruysse is in Mali, waar de Franse troepen meestrijden met het Malinese leger tegen islamistische rebellen in het noorden van het land. Hij houdt voor onze website een dagboek bij. Lees hier het relaas van de voorbije dagen.

1 opmerking:

stradi zei

Als het goed gaat is dat door het socialistisch beleid volgens de socialist. Maar als het fout loopt, zoals heel de sector kon voorzien, ligt het aan de Amerikanen. Wat een grapjas is die mini-ster van onderwijs. Alsmaar de normen verlagen om (waardeloze) diploma’s uit te kunnen reiken aan niet geïntegreerde groepen treft nu als een boemerang de hele huidige generatie. De arrogantie gezien van dat Noord-Afrikaans smoelwerk die maar bleef volhouden dat de Atlantische oceaan ten westen van Zuid-Amerika lag. Op die manier zal ook de imam hem waarschijnlijk uitleggen dat de wereld plat is. En wat de imams prediken in de moskeet gaat voor op de haram lessen van de achterlijke ongelovigen.
http://www.youtube.com/watch?v=xvaVRrUsvLs
Daar wordt de kennis verworven
http://welketoekomst.wordpress.com/2013/01/23/gevaarlijke-moskee-internaten-jarenlang-gedoogd/
Dat is nu gevolg met update
http://ejbron.wordpress.com/2013/01/23/brussel-wordt-islamitisch-joden-verlaten-de-stad/